Despre CrisTim
http://deliciidepretutindeni.ro/
siguranta alimentara

Mai sigur inseamna intotdeauna mai bun.
La Cris-Tim respectul pentru calitatea produselor este strans corelat cu respectul pentru consumatorul nostru. Am pus pe primul loc tot ceea ce tine de siguranta produselor noastre dar ne-am gandit si la ocrotirea naturii si am facut din acesti doi vectori obiectivele noastre principalele. Tocmai din acest motiv, obtinerea certificatelor de calitate este doar confirmarea faptului ca avem grija sa respectam cu exigenta cele mai inalta standarde. Intregul lant de productie si distributie a produselor Cris-Tim respecta cu strictete toate normele impuse de Uniunea Europeana pentru acest domeniu. Cris-Tim a implementat si certificat o serie de sisteme de management a calitatii si sigurantei alimentare precum si a protectie mediului, conform acreditarii ISO 22000:2005 si ISO 14001:2009, standarde ce garanteaza siguranta produselor noastre precum si calitatea desavarsita. Aceste certificate au fost emise de unul dintre cele mai prestigioase grupuri de audit din Europa si din lume, Germanischer Lloyd.



Cercetare. Investitii. Produse sigure, de top.
Cu o investitie de 15 milioane de euro in echipamente de top si in cercetare, fabrica Cris-Tim de la Recunostinta este poate cea mai moderna din Romania, la ora actuala. Fabrica noastra este dotata cu unul din cele mai moderne laboratoare uzinale din Romania, laborator unde se fac determinari fizico-chimice si microbiologice pentru fiecare lot de produse care iese de pe linia de productie.

Tehnologie pentru conservare naturala.
Cris-Tim este singurul producator de mezeluri din Romania care utilizeaza Tehnologia prin Inalta Presiune (HPP), o inovatie in domeniul sigurantei alimentului. Tehnologia prin Inalta presiune (HPP), este o modalitate moderna de conservare a alimentelor, gata ambalate si etichetate, care utilizeaza apa rece la o presiune de 6000 de bari. Este un procedeu suplimentar, pe care compania CRISTIM il foloseste in asigurarea la un nivel inalt al sigurantei alimentelor si prelungirea termenelor de valabilitate. Tehnologia prin Inalta presiune pastreaza caracteristicile organoleptice si nutritionale ale alimentelor si mentine prospetimea originala pe toata perioada de valabilitate.