Gourmet
http://deliciidepretutindeni.ro/
Gourmet
RETETE INEDITE PE CARE
LE POTI INCERCA ORICAND
Salam Sinaia
Salamul crud-uscat Sinaia de la Cris-Tim te va face sa iti amintesti de parfumul inconfundabil al unui vin rosé cu note de trandafir si busuioc, si de amestecul de branza brie, cremoasa, cu arome de trufe. Impreuna cu parmezanul cu gust intens si puternic, cu mireasma strugurilor si a fructelor, atmosfera unei mese placute in familie va fi desavarsita. Tu ai incercat?
Salam Napoli
Vrei o masa lejera si delicioasa? In caz ca raspunsul este un DA hotarat, atunci combina salamul crud-uscat Napoli de la Cris-Tim cu fructe, fistic si fromage bleu. Notele parfumate de Busuioaca vor intregi experienta ce va deveni o adevarata desfatare a simturilor.
Salam Potcoava
Gustul inconfundabil al salamului crud-uscat Potcoava de la Cris-Tim este pus in evidenta prin alaturarea lui cu o branza puternica - blue cheese, cu fructe dulci si caju crocant. Toate acestea alaturi de un pahar de Riesling demisec, fructat, devin o experienta culinara de neuitat.
Salam Pontic
Salamul Pontic de la Cris-Tim este un produs crud-uscat al carui gust se poate echilibra daca este completat de o brie cremoasa, arome subtile de nuca sau caju, struguri, stafide sau pere parfumate. Gustarea devine si mai savuroasa alaturi de un pahar de Sauvignon Blanc, un vin sec, lejer.
Salam Milano
Cum transformi o masa banala intr-un moment de nepretuit? Imbina salamul crud-uscat Milano de la Cris-Tim cu o mozarella delicata si suava, felii crocante de paine de secara, masline coapte pe taramuri italienesti. Completeaza cu branzeturi cremoase, aromate cu busuioc sau rozmarin, si cu incantarea dulce si inconfundabila a unui Muscat Otonel.
Salam Chorizo
O masa perfecta incepe cu salamul crud-uscat Chorizo de la Cris-Tim, continua cu ardei grijuliu umpluti cu crema de branza si parmezan puternic aromat insotit de urme de busuioc, si se incheie cu un vin usor fructat, un Merlot rosu.
Salam Ardelenesc
Cand iti inviti prietenii la masa, pregateste un adevarat festin cu salamul crud-uscat Ardelenesc de la Cris-Tim, branzeturi condimentate si uşor afumate, masline aromate cu busuioc si cimbrisor, acompaniate de un Pinot Noir cu gust rotund, intens si fin. Asadar, te-ai gandit deja pe cine sa inviti?
Salam Banatean
Gustul delicat al salamului crud-uscat Banatean de la Cris-Tim este pus in valoare de branzeturile maturate, cu gust intens, condimentate. Alaturi de un pahar de Cabernet Sauvignon, un vin corpolent si puternic, un brunch lejer se transforma intr-o explozie a simturilor.